Hur man blir medlem i
Örnsköldsviks Kollektiva Konstnärsverkstad
ÖKKV

Konstnärer kan söka medlemskap i ÖKKV under hela året. 
Örnsköldsviks Kollektiva Konstnärsverkstad är en kollektiv arbetsplats för konstnärer där möjligheten ges att arbeta med tekniker som kräver utrustning och utrymme. Hos oss finns huvudsakligen grafiska tryckpressar men även en emaljverkstad, keramikugn, projektstudio och ett datorrum med Inkjet skrivare. För att bli medlem i ÖKKV, krävs det att du har utbildning i den teknik och den utrustning som Du ämnar använda i verkstaden. Vi är en ideell förening och ser gärna att du blir en del av det arbetet.

För att söka fyller du i formuläret som finns här ovanför. Vi vill veta lite om din konstnärliga verksamhet, utbildning och kunskaper, samt om vilken utrustning du är intressarad av att arbeta med. Kontaktuppgifter, adress, telefon, e-postadress (utan dessa behandlas inte ansökan), och gärna några bilder.

ÖKKV:s styrelse behandlar fortlöpande inkomna ansökningar. Om Du antas kommer information och faktura på inträdesavgift samt medlemsavgift per brev. När Du arbetar i verkstaden har du rätten att kvittera ut nyckel till ÖKKVs lokaler. Övrig fakturering av dagavgifter mm. sker löpande under året.

Välkommen med din ansökan

ÖKKV Kulturfabriken
Järnvägsgatan 13
891 31 Örnsköldsvik
E-post: okkv@telia.com
Telefon: 0660 - 840 09